Go to ...

Zeflemeaua.com

site de satira, umor, pamflet si caricatura

Zeflemeaua.com on YouTubeRSS Feed

24 iunie 2024

Pana in 25 septembrie va rujati si va pensati?


După 25 septembrie ne ocupam de guvernare, zice Rares Bogdan, europarlamentar PNL. Dar pana in 25 septembrie ce faceti, mai? Va rujati, va pensati, va coafati, va zgariati, va scoateti ochii unii altora, va dati la gioale, va faceti plangeri penale? Si de la PNL Timisoara se aud tipete cu Hotii Hotii. Citu este premier din 23 decembrie 2020. Cate zile s-a ocupat doar de guvernare?

Tags: , , , ,

One Response “Pana in 25 septembrie va rujati si va pensati?”

 1. Buse Michaela Rodica
  5 august 2021 at 12:23

  Pacat de Victoria obtinuta, v ati batut joc de ea.
  Am avut atata dorinta de schimbare, ne am implicat la greu in campanii , de cate ori am castigat, am fost fericiti.
  Din pacate, la Parlamentare, cea mai importanta la nivel national, au boicotat ordinar. Au boicotat ca s au vazut aproape de putere si au vrut o ei, ei, un grup de politicieni, unii mai batrani din PD, care nu i au agreat pe liberali niciodata, din pacate comunisti cu masca democratica si tineretul asa zis liberal, galbejiti, pe care domnul Presedinte, sa ma ierte , naiv, a crezut ca vor fi liberali, prin adoptie, nu aveau cum altfel.
  Dar, nu conteaza partidul, conteaza puterea, conteaza banul, conteaza sa dispuna de tot si, cum sa faci altfel decat atacand pe cel care te a adus in randul lumii, pe cel care te a pretuit si ti a oferit functie in partid si loc pe liste .
  Este o vorba, tiganul cand ajunge imparat omoara si pe ma sa si pe ta su.
  Asa este acum, cand ai prins asa posturi bune, nu vrei sa mai dai socoteala, vrei tu sa dispui. Asta se intampla acum cu pd istii si cu tineretul”
  ” liberal”.
  Pacat. Sunt convinsa ca la Congres, daca nu se vor face smecherii sa fie trimisi oponentii domnului Presedinte Orban, vom avea castig de cauza.
  Bafta domnule Presedinte al PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL, bafta la Congres, sa ne fiti in continuare Presedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *